Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

Foråret er så småt på vej

| 0 comments

Nu er julen forlængst forbi, og vi kommet ud af vinterens dvale. Haven begynder at trække, og jeg ville egentlig gerne gå i gang med hel masse i denne weekend, men det ville vejret ikke. Det har været koldt hele weekenden, og søndagen forsvandt i slud og regn. Men en lille tur rundt i den spirende forårshave blev det nu også til.

Krokus

Krokus er på vej op i forhaven i løgplænen. Jeg har gravet en del af plænen op for at få et stort staudebed, men der er stadig en god løgplæne tilbage. Den bliver flot, når krokus og de andre forårsløg myldrer op for alvor om en måneds tid.

Vintergækker

Der er pænt mange vintergækker visse steder i haven, men jeg vil gerne have flere, så jeg skal rundt og dele og plante ud, når de afblomstrer. Weekenden har stået i vintergækkernes navn, for i lørdags tog vi til åben have i Nygårds Have ved Vordingborg. En fantastisk vintergækkehave, som jeg har skrevet et indlæg om på Anna’s Plads.

Vintergækkeindkøb

Jeg købte et lille bundt med hjem, som nu skal plantes ud i haven.

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield