Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

Møn igen

| 1 Comment

I weekenden har vi været på den årlige vandværkstur. Den gik til Liselund på Møn. Dejligt ophold på slottet med god mad mad og drikke og tid til et par ture i parken. Billedet viser Liselund slot, som er bygget i 1792 samtidig med, at den romantiske park blev anlagt. Det var amtmanden Antoine de Calmette, som købte den nordligste del af Klinteskoven, hvor han anlagde parken. Stedet blev opkaldt efter hans hustru Lisa. Vi boede nu på Liselund Ny Slot, som idag anvendes til hotel.

Liselund Slot

Der blev også tid til en guided tur på Møns Klint. Interessant og spændende tur ned af de ca. 500 trin. Der var kraftig pålandsvind, så jeg var glad for mine langskaftede gummistøvler. Der var en del andre som fik sok. Vi gik ca. 1 km langs vandkanten ved foden af klinten, og tog så den næste trappe op igen. Det var en ret sej optur med ligeså mange trin. Jeg reflekterede i hvert fald en del over min dårlige kondition, og om jeg eventuelt skulle lide af en hjerte- eller lungesygdom, imens jeg kæmpede mig op af trinene og holdt mindst 17 hvilepauser undervejs. Der var også lige 1 km tilbage til bilen ad en meget kuperet sti langs klintens kant. Jeg var ikke den eneste, som kunne mærke dagens strabadser. Vandværksgruppen plejer at holde ud det meste af natten. Men i år måtte de sidste krybe til køjs ved 1-tiden.

One Comment

 1. Avatar

  Supersmukke billeder Ina.
  Jeg er også helt tosset med MØN.

  kram
  Eva

  ps. Dit headerbilledet er vildt smukt. Kan de overleve udendørs om vinteren?

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield