Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

Byhaver i Stege

| 6 Comments

I går var der åbne byhaver i Stege på Møn. De skjulte haver var der en som kaldte dem, og det er rigtig nok, for man ser ikke, hvad der gemmer sig bag husfacaderne.
gårdhave
Jeg var på besøg i tre haver, som lige op ad hinanden. Gårdhavemiljøet i sådan nogle haver er noget helt særlgt.
stol i efeu
I denne have var der mange siddepladser, og som man kan se af billederne havde den nogle år på bagen. Planterne var vokset godt til.
springvand
Vand i en gårdhave er heller ikke kedeligt.
artiskok
Der var også plads til store flotte artiskokker.
planteværksted
Et planteværksted eller såbord med stil.
frøposekasse
Smart kasse så man kan se ikke teposerne men frøposerne 😉
drivhus
Endnu en siddeplads i et meget lille drivhus.

Det var Haveselskabet, som stod bag arrangementet. Hvis du vil ud og se på haver, så kig i kalenderen til højre eller i Her sker der noget med have. Der er links til mange have-arrangementer.

6 Comments

 1. Avatar

  Sådanne små byhaver er virkelig spændende, og det er meget inspirerede at se, hvor meget man kan få ud af selv en lillebitte have, og hvor forskellige de kan være.

 2. Avatar

  Hvor fuldstændig charmerende!

 3. Avatar

  De var også på vores program, men jeg kunne simpelthen ikke nå fra arbejde i Roskilde til Stege i passende tid. Vi havde håbet på en åbningstid til kl.21, men da haverne lukkede kl.20 måtte vi spise en is i Præstø i stedet for 🙂

  /Birgitte

 4. Avatar

  Hej Ina.Dejlige haver du har besøgt…..man kan altid finde gode detaljer når man er interesseret.Dejligt med information ang havebesøg i Landbohøjskolen.Der skal jeg helt klart ind
  .Er lige vendt hjem efter 5 dage i London Og med besøg i Hampton Curt Flower Show.Det var en stor oplevelse.Har taget 300 billeder som jeg viser af nogle gange.Knus Jette

 5. Avatar

  Fine små haver med gode ideer – teposekassen med frøposer er da en god ide 🙂

 6. Avatar

  Akk hva vi har gått glipp av! Nettopp hjemkommet fra Møns Klint og Stege og hva skuer mine øyne?! Kanskje neste gang? God sommer!

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield