Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

Nye vægge bliver muret op

| 0 comments

Mureren har haft travlt i forrige uge. Han har muret de nye vægge op, så nu er indretningen blevet tredimentionel i forhold til sidste gang, vi var i huset. Nu kan man fornemme husets rum.KøkkenvægDet ser godt nok lidt kikset ud lige nu. Ligner mest af alt et gammelt bondehus med uheldig halvfjerser indretning. Men det er jo bare sådan ufilsede murstensvægge ser ud. De skal pudses op og males hvide, og så bliver det jo heldigvis noget helt andet. Gulvet her i køkken og stue har også fået et klaplag beton.
Badeværelse
Her ses muren fra den anden side. Det bliver til badeværelse en gang. Gigantisk i størrelse i forhold til det gamle.
Soveværelse
Det her ser jo også højst besynderligt ud. Rummet er soveværelset, og den brusekabinelignende sag i hjørnet er indgangen til stuen fra entreen på den anden side af muren. Der er ikke meget plads i huset, så det her løser nogle af problemerne med indretning i stue og entre. Det er svært at forklare lige nu, men det kommer senere. Der kommer skabe på hele væggen til venstre, og så kommer det til at se helt anderledes ud.
Mug
Det er hårdt for træværket lige nu. Beton og mure afgiver en masse fugt, og det giver mug i vinduerne. Flere af dem skal skiftes alligevel, men det her skulle faktisk gerne bibeholdes.

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield