Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

Jeg gør en forskel

| 0 comments

Håndværkerne har været i gang med gulve og vægge hen over vinteren, og nu er det blevet vores tur til for alvor at komme i gang. Jeg vil gerne bevare de gamle lofter. Det er gamle malede bræddelofter, og jeg synes, at de passer godt til huset. Klaus og håndværkerne ryster lidt på hovedet af mig. Det er nemt at sætte nye lofter op, og man slipper for alt arbejdet med at rense de gamle. Men de gamle bræddelofter har nu en særlig charme, som jeg gerne vil bevare. Enkelte steder, som i den gamle entre, har vi været nød til at sætte nye lofter op. Her har der ikke været opvarmet og loftet var pilråddent.
Loftvask
Her er jeg i gang i det nye køkken, som er en del af den gamle entre og stue. Lofterne renses med nikotinrens og skal males bagefter.
Loft med og uden vask
Det er hårdt arbejde med armene over hovedhøjde i timevis og masser af knofedt. Men det er helt tydeligt, at det nytter. Ind imellem spekulerer jeg på, om det overhovedet er nødvendig med maling bagefter. Det er desværre ikke alle steder, at loftet er så pænt som her, så der skal males. Det er planen at lofterne skal være hvide, og de brune bjælker males lysegrå.

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield