Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

Nyt plantebord af genbrug

| 5 Comments

Dagens kreative er et nyt plantebord. Egentlig vel lidt af en overspringshandling, da der nok var vigtigere projekter, som jeg burde kaste mig over. Men nu lå den der træpalle fra vores nylig ankomne vandbuffertank og fristede.
TræpalleJeg har også manglet et sted til mine planteting, så det var oplagt, at pallen kunne bruges til plantebord. Placeringen af bordet var til gengæld ikke så oplagt. Rundt om skuret var al plads optaget til andre formål, så det endte med at blive ved siden af den fremtidige køkkendør. Et fint sted, for så kan det også blive til en slags afsætningsbord.
Plantebord uden malingJeg fik fat i Klaus, og han var heldigvis med på idéen og fik hurtigt gang i sav og skruemaskine. Det er ikke helt min spidskompetence 😉 Til ben brugte vi overskudstræ fra byggeriet.
Plantebord med farveDet blev malet med trætjære, som vi bruger til det meste sorte træværk på skur m.m. Den eneste ulempe er, at det tager nok en uges tid, før det er tørt nok til, at man kan bruge bordet.
Plantebord med tilbehør
Her lige fra en anden vinkel, hvor man kan se køkkendøren. Den nuværende dør skal skiftes ud med en stalddør med sprossede vinduer for oven.
Kurv med krydderurter
Det har nu ikke forhindret mig i at tage det i brug nedenunder og ved siden af. Krydderurterne i kurven købte jeg i går på Kiselgården i Ugerløse. Det er fransk estragon, rosmarin, citronverbena og appelsinsalvie, og så et par basilikum af egen avl. De skal i mit nye krydderurtebed ved terrassen.

5 Comments

 1. Avatar

  God ide og så hygger det også som det står der.

 2. Pingback: Plantebord af genbrugsmaterialer | Anna's Plads

 3. Avatar

  Super fed idé. Faktisk findes der rigtig mange ideer til møbler man kan bygge af gamle paller. Det kunne være man skulle tage sig sammen og komme igang 🙂

 4. Avatar

  God ide, og hvor ser det godt ud. Det bord bliver du rigtig glad for. Borde kan man ikke få for mange af 🙂
  Sommerhilsen Anette

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield