Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

Norma in action

| 1 Comment

Der bliver arbejdet i huset med den fortsatte maling af lofter, varmesystem og meget andet i denne weekend. Men det er mest i dagtimerne det foregår, for det er blevet meget sensommer. Det bliver tidligere mørkt og temperaturen (og regnen) er heller ikke til de lange hyggeaftener på terrassen, så vi er rykket indenfor og har fået gang i Norma.
Norma
Åben lågeDet er lidt af en testkørsel efter flytningen, men hun giver varme og hygge. Det er dejligt, for så kan vi være i stueplan, hvor der både er plads og fri for lavthængende hanebånd. Vi har el-varme på loftet, og der sover vi rimeligt komfortabelt, men der er ikke fuld lofthøjde, og de lavthængende hanebånd er for længe siden blevet omdøbt til hadebånd. Man knalder ganske enkelt hovedet ind/op i dem med jævne mellemrum.
Hygge i stuen
Gulve, vægge, køkken, og alt muligt andet mangler endnu i stuen. Men vi har rykket havemøblerne indenfor, og så går det jo helt fint med aftenhyggen.

One Comment

  1. Avatar

    Hvor hyggeligt! Jeg kan godt huske dengang vi selv sad midt i byggerodet omgivet af havemøbler og andet nødtørftigt. F.eks. en plade foran et revnet vindue under en snestorm. Lidt koldt ;-). Men det bliver rigtig godt når I er færdige. Også mindet om den første spartanske tid 🙂

    Fortsat god arbejdslyst
    /Birgtte

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield