Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

Teknikskabet vokser

| 0 comments

Der bliver arbejdet med vand og varme i disse dage. Klaus knokler løs sammen med vvs’eren Christian for at få anlægget op at stå. Luft til vand pumpen står og fylder foran den kommende køkkendør. Ikke noget kønt syn lige nu, men jeg har lovning på en smuk lameltrækasse til at skjule den. Ligeledes er der lovning på et smukt skab/rum kamufleret med perleprofil i entréen til at skjule al teknikken. Det er også nødvendigt, for den vokser  godt nok også kraftigt i takt med at vand og varme kommer på plads.
Teknikskabet januarHer et billede fra januar i år.
Teknikskab august
Og fra august.
TeknikskabFor et par dage siden.
Teknikskab2Og for et par timer siden.

Så jo, der sker meget i disse dage. Alle de tekniske detaljer om varmeanlægget kommer fra Klaus på et tidspunkt 😉

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield