Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

En holdbar krukke til sommerhuset

| 4 Comments

Jeg havde egentlig aflivet tanken om krukker i sommerhuset. Jeg har rigtig mange krukker hjemme, men når der kan gå uger imellem, at man kommer i sommerhuset, så er det svært at holde liv i krukker med lathyrus og andre sommerblomster.
Kurv med husløg og bær

Men så kom Birgitte fra En landliggers dagbog på besøg i søndags. Hun havde denne flotte kurv med husløg med. Den kan holde til sommerhuslivet, sagde hun, og det er jo helt rigtigt. Man skal bare tænke anderledes, så kan man godt have krukker i sommerhuset. Kurven er et af hendes skønne fund langs vejen, og så er husløg jo geniale i sommerhuskrukken. De er her piftet op med slåen og andre af efterårets bær. Kurven får også mere patina med tiden, og det bliver den bare endnu finere af. Her en uge efter i silende regn pifter den godt op på terrassen 🙂

4 Comments

  1. Avatar

    Jeg synes jo nok jeg kunne genkende den kurv:-) Den er flot med alle de husløg, det var en rigtig god gave.

  2. Avatar

    Hvis du udvider til at tænke stenbedsplanter generelt kan du sågar også få blomster i krukkerne. Også selvom du ikke kommer forbi med vandkanden hver uge 🙂

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield