Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

Tre små træer og en ny dør

| 1 Comment

I eftermiddags blev der lige tid til lidt hygge-nusseri. Et par mostræer til at pynte lidt på plantebordet ved køkkendøren.
Mostræer
En klump ler i potten, så den ikke så let vælter i novembervinden. En hasselgren som stamme og lidt oasis, som pakkes ind i mos og vikles om med myrtetråd til kronen. Det bliver til et fint mostræ, som kan pynte ude på et bord eller indendørs på et julebord.

Det var en rigtig kold novemberdag i dag, så det var ikke vejret, der opmuntrede til udendørssysler ved plantebordet. Næh det var fordi, jeg så kunne se på min nye dør samtidig.
Stalddør
Den gamle hoveddør er skiftet ud med en stalddør med vinduer. Det giver mere lys inde, og så er den ikke hoveddør mere, men nu køkkendøren. Den blev sat i i går, så mureren har ikke været der endnu og ordnet rundt om døren. Jeg er specielt glad for denne dør, fordi den er blevet sort. Klaus ville helst have hvide døre i hele huset, og det er den nye hoveddør og terrassedøren også blevet. Det passer også godt til vinduerne, som også er hvide. Men jeg insisterede på, at denne skulle være sort, og det passer bare helt perfekt til bindingsværket på gavlen af huset. Her er der kun et lille badeværelsesvindue, som lige nu er blåt.
Køkkendør
Indenfor er køkkendøren naturligvis hvid, så den passer til resten af rummet.

One Comment

  1. Avatar

    Den passer perfekt, døren – og mostræerne er så søde! I rykker utrolig målrettet. Jeg er intet mindre end imponeret 🙂

    Fortsat god weekend
    Birgitte

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield