Huset i Busene

sommerhus – renovering – have – Møn – ture

Nu med bruser

| 1 Comment

Vi har i denne weekend nået et længe ønsket højere niveau op på comfortskalaen. Vi har fået bruser med varmt vand!
Bruser
Det har vi virkelig savnet, så at der endnu ikke findes en vandhane med vand eller toilet med skyl, det går nok. Nu kan vi komme i bad.
Servante
Servantestellet fra Missionshotellet får nu hård konkurrence af bruseren som husets vaskeplads, så det varer nok ikke længe før det bliver helt udrangeret. Det skal nu nok få en fremtræden plads i huset, da fadet er meget anvendeligt som salatskål og kanden meget dekorativ.
Kande
Det sker store fremskridt i huset nu, og jeg tror, at badeværelset er helt færdigt inden jul. Der er varme i gulvet, og som det kan ses af billederne er klinkerne lagt og træpanelerne på væggene sat op. Der mangler endnu vindues- og dørkarme og gerichter, som tømreren skal tage sig af. Håndvask og toilet regner vi også med at sætte op i de nærmeste weekender, og så er der kun lidt malerarbejde tilbage, som jeg tager ind imellem. Men lige nu er vi bare super glade for at kunne komme i bad.

One Comment

  1. klaus

    Ja, som det før er sket i dette projekt er vores tømrer blevet opholdt af andet arbejde der har grebet om sig. Han har nu meldt ud at han ikke når ret meget mere hos os før jul.
    Meeen.. det går nu nok, vi har rigeligt med opgaver i arbejdskøen og kan sagtens sætte køkkenet op i julen uanset.

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield