Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

Male, male, male

| 5 Comments

Håndværkerne er nået langt, og vi kan sætte flueben ved vvs’er og elektriker. Tømreren mangler dør til toilet med karme, et par lister hist og pist og diverse småting. Mureren er også færdig, bortset fra et par afslutninger, når tømreren er færdig. Alt i alt er der mange ting, som er ved at være på plads.
Maling af fodpanelMen malerarbejdet står der Ina på, og der en en del igen. Fodlister, bjælker og loftlister bliver sølvgrå, og det meste andet træværk bliver hvidt. Vægge bliver også hvide.
Malergrej
Alle vægge bliver malet med Albäks Linus og alt træværk med Albäcks linoliemaling. Det er naturmaling uden allergifremkaldende konserveringsstoffer, så vi/jeg kan bare male løs. Det gør jeg så også, men gisp hvor er der meget.

Panelafslutning uden malingPanelafslutning med maling
Lige nu arbejder jeg på at få stue/køkken færdigt, så vi kan indrette med møbler. Men det tager tid, især med alle de skønne træpaneler, som vi gerne vil have.
Stuen med maling

Jeg har fået tilsagn om malerassistance om 14 dage og igen i påsken. Det bliver skønt!

5 Comments

 1. Avatar

  Hvor er det blevet flot, og endnu flottere bliver det, når der bliver malet. Et stort arbejde, men meget tilfredsstillende. God arbejdslyst.
  Kærlig hilsen Anette

 2. Avatar

  Hvor bliver det bare fint Ina – og hvor er I altså flittige!
  Knus
  Signe

 3. Avatar

  Hej 🙂

  Det er lige DEN slags paneler vi leder efter til vores kolonihave! De er bare så flotte! 🙂 Må jeg spørge hvor du har købt dem og hvad de kaldes?

  På forhånd tak,
  Louise

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield