Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

Vi maler hvidt

| 0 comments

Den hvide linoliemaling fylder huset på alle måder i disse dage. Vi maler døre, vinduer og paneler. Det er svært at være i huset, for når du går igennem døråbninger, vender dig om, griber fat i dørkarme eller klør dig i håret, så er der malet. Det sidste fordi gummihandskerne også er smurt ind i maling. Der dufter/lugter også af linoliemaling over alt. Vi bruger Almbäcks produkter fra Fyra Vindar. De er meget miljøvenlige og uden konservering, så der er mindst mulig belastning for alle.

Køkkendør
Stalddøren i køkkenet har fået sidste lag, og kan så bruges om en uges tid, for så længe tager det, før det er nogenlunde tørt.
Soveværelsesvindueer

I soveværelset er vindueskarmene færdige. Det varer nu lidt endnu inden, der kan stå noget i dem. De skal lige hærde igennem først. Linolie tager sin tid.

Badeværelses- og hoveddør

Hoveddørens karme har fået første lag, og det samme har badeværelsesdøren. Sidstnævnte er helt ny og meget velkommen. Indtil nu har vi haft et diskretionsforhæng, når nogen skulle benytte faciliteterne på badeværelset. Døren er nyproduceret af tømreren, men beslag og håndtag er fra en af husets gamle døre.

Stof til slagbænk
Slagbænken fra havestuen i den hjemlige bolig er flyttet til Busene. Den skal have et nyt betræk, for det gamle er blevet solbleget, men hvad skal jeg lige vælge? Jeg grubler indtil næste gang, og imens tørrer alt malingen  😉

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield