Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

Påskestart med blå anemoner og nybagte boller

| 0 comments

Det er blevet påske, og vi er endnu engang på maletur i Busene. Linolien og Linusen bliver rullet og penslet i soveværelset og badeværelset. Det hele går nu ikke op i maling. Der er også tid til at nyde det gode vejr. Der er høj sol, og i en læfyldt krog på terrassen kan man mærke varmen.
Blå anemoner i skovenTæt på huset ligger Klinteskoven, og der vokser blå anemoner.
Blå anemoner
De er nu også indendørs. (Efter at  dette indlæg er skrevet, er jeg blevet gjort opmærksom på, at man ikke må plukke blomster på Høje Møn. Læs dette indlæg)BollerVi har fået ovn, så nu kan dagenene også begynde med hjemmebagte boller. Det er nu ikke værst med påskeferie.

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield