Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

Grillen står samlet og risten lægges på.
Grillen står samlet og risten lægges på.

En grill må der til

| 0 comments

Til et sommerhus hører en ordentlig grill. Jeg har aldrig rigtigt kunnet finde ud af det, med de der kuglegriller. Mine venner er weberfanatikere og siger jeg aldrig bliver rigtig voksen, så længe jeg forsætter med de åbne “balje” griller. Men jeg synes nu det bedste er en åben grill, med god mulighed for at justere højden til grillkullene.
Hvad værre er, så er de heller ikke så almindelige på byggemarkedets udsalg. Så da der sidste efterår var en stor åben grill til en god pris i det lokale byggemarked, slog jeg til. Siden har den stået og fyldt op i en papkasse i mit lille skurværksted. Men med en sommer forude, var det tid at gøre den klar (selvom den nu fylder endnu mere).

Grillen står samlet og risten lægges på.

Grillen er færdig og risten lægges på.

Efter lidt biksen med at få skruerne ind i alle hullerne, er den samlet og klar til brug. – Nu må sommeren gerne komme!

Klaus

Author: Klaus

Linux og teknik nørd, lettere religiøs opensource tilhænger. Har arvet og istandsat min mors hus i Busene, en af de skønneste pletter på Danmarkskortet. Til daglig er jeg system administrator på IT Universitetet på Amager

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield