Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

Ramsløg fra det vilde urtebed

| 0 comments

Ramsløg m.m.I et skyggefuldt krat tæt ved køkkendøren vokser der ramsløg. Jeg var tæt på at skrive “bed”, men det er nok lige at overdrive, så jeg nøjes med krat indtil videre. Det kunne nu også med lidt god vilje kaldes et vildt urtebed som i overskriften, for her vokser både skvalderkål, mælkebøtter og brændenælder. Alt sammen planter som kan bruges i køkkenet til pesto, supper, sirup og meget andet godt. Det gode ved at plukke det på min egen grund er, at jeg ved, at det dyrket økologisk og giftfrit. Det kan man ikke altid være sikker på i naturen tæt på marker, juletræsplantager og andet dyrket jord.
Frokostbord
I dag var det en skøn forårsdag, så ramsløgene kom på frokostbordet, der kunne nydes på terrassen. Der er ikke så meget i krydderurtebedet endnu ud over purløg, men det er nu heller ikke værst til sild og æg.

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield