Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

Lopper og æblekage

| 2 Comments

Nu begynder vi at kunne indrette mere og mere i huset. Det er skønt! Der mangler dog stadig at blive malet nogle steder, og jeg ved ikke om vi nogensinde bliver færdig med det. Det føles ikke sådan lige nu, men det går da fremad hele tiden. Marie har malet lister i loftet og paneler til det kommende teknikskab i gangen.Skab

Potte
De fleste møbler er nu kommet på plads. Det gamle sølvtøjsskab, som nu rummer glas, er flyttet ind sammen med natpotten fra Missionshotellet. Havebøgerne er fundet frem af gemmerne og har fået plads i vindueskarmen. Jeg glæder mig meget til lange havedage, men lige nu er det husets færdiggørelse, som står øverst på to do listen. Det er heldigvis blevet til flere gode stunder på terrassen, så havehyndekassen har været i brug et par gange.
Køkkenkig
Køkkenafdelingen er snart færdig. Forhænget blev i bedste landlige stil med blå køkkentern. Den røde rygløse stol er et fund fra gårdsdagens loppetur rundt på øen. Loppesæsonen er for alvor gået i gang, og det er jo skønt endelig at kunne shoppe til huset.
SingelsNoget mere nyttigt end andet. Jeg ved ikke, hvor det her skilt før har vist vej, men nu er singels også velkommen i min stue.
Vægt Vægt med æbler Æbler ÆblekageVægten gjorde også sit indtog i går, og den indbød til røde æbler, som fik Marie til at producere en æblekage. Altså en særdeles nyttig investering.

 

 

2 Comments

 1. Avatar

  Hej
  Vi skal også have vægpaneler (i vindueshøjde) i vores landhus og jeg har søgt inspiration på din blog.
  Hvordan er jeres vindueskarme konstrueret, altså i forhold til toplisten på panelerne? Vi leder stadig efter en god løsning til dette.
  Er jeres bundstykker i træ? Og hvor er overgangene?
  Jeg kunne også godt tænke mig at vide hvordan toplisten er sat sammen?
  Undskyld de mange spørgsmål, håber du finder tid til at svare. :0)
  Mvh Louise

  • Klaus

   Hej Louise. Vi er faktisk for nyligt blevet spurgt om næsten det samme, hvor jeg forsøgte at skitsere opbygningen afslutning mellem vindueskarm og perleprofilbrædder. Prøv at checke svaret fra 19.feb nederst på indlægget Perleprofilen er i hus.
   Hilsen Klaus

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield