Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

Nu er huset indviet

| 2 Comments

Vi havde en dejlig dag med mange gæster, der kiggede forbi til vores åbne hus i lørdags. Der var naboerne, håndværkerne, familien, vennerne og bloglæserne. Det var rigtig hyggeligt, og vi blev beriget med mange gode gaver og fine ord. Klaus fik taget et par billeder før gæsterne kom, imens Sofie bagte kager, Marie dækkede borde, og jeg havde gang i diverse sidste øjebliks fantastiske impulshandlinge. Altså alt var som det plejede, når vi får gæster.

Dæksstole

Vi havde dækket op i haven, og heldigvis var vejret rimeligt det meste af tiden.Lidt regn sidst på eftermiddagen og hen under aften, men vores nyindkøbte telt til terrassen klarede det ok, selv om det ikke var helt vandtæt.

Dækket op i haven

Det blev ikke til så mange billeder af huset indendørs i denne omgang, men bare rolig det skal der nok komme mange af her på bloggen.

Klaus og Ina foran husetVi har knoklet løs i de sidste par måneder for at blive færdige med huset, så nu glæder vi os til at nyde lidt mere. Der er plads til mange projekter i huset og haven, og nogle er mere presserende end andre. De skal nok blive udført, men nu bliver det, når vi har lyst. Lige nu glæder jeg mig til mange gode timer i haven, både med en god bog og dem med en spade i hånden.

2 Comments

  1. Avatar

    Sikke en hyggelig idé! Og til lykke med indvielsen; der ser meget smukt ud 🙂

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield