Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

Haven i Haven

| 0 comments

Haven juli 2015En meget varm augustdag sidste år havde vi besøg af Hanne Gabel, som gerne ville lave en artikel om vores sommerhushave. Det var i forbindelse med et tema om sommerhushaver i Haveselskabets blad Haven. Det er der blevet en fin artikel ud af, som nu er udkommet i juli-nummeret 2015.

BeskrivelseJeg har været på Møn de sidste par dage, så jeg har først set artiklen i går, da jeg kom hjem. Det er sjovt at læse, om de tanker jeg gjorde mig sidste år, om hvordan min sommerhushave skulle være. Den skulle kunne klare det tørre klima på Østmøn, og den skulle kunne klare, at jeg var væk i 2-3 uger i højsæsonen. Der skulle ikke være krukker og for mange bede, og planterne skulle kunne klare sig, selv om rådyrene og harerne også tog for sig af herlighederne.

Haven juli 2015 2

Det har holdt stik sådan nogenlunde, bortset fra at jeg har fået sneget lidt krukker ind på matriklen, og der er er også røget en bid af græsplænen i forhaven til et bed. Jeg har rigtig mange andre planer, som enten er sat i værk eller er på vej, sådan er en have, også en sommerhushave. Den er en dynamisk størrelse, som skal tilpasse sig forholdene, og der skal være plads til at udfolde sig og eksperimentere på havesiden. Det er jeg så i fuld gang med.

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield