Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

Keldbys mange fristelser

| 0 comments

Når man kører fra Stege mod øst, så er den første by man kører igennem Keldby. Keldby er ikke ret stor, der er ingen forrretninger, og det er egentlig bare en gennemkørselsby for de fleste. Det har de lokale forstået vende til noget positivt. Der er rigtig mange vejboder, hvor man kan købe kartofler, jordbær, ærter, marmelade, planter og andet godt. Det med planterne har en særlig tiltrækningskraft for mig. Der er ikke mindre en 3 faste planteboder, og jeg har altså svært ved at køre igennem byen uden liiige at tjekke dagens udbud. Der er masser af stauder og sommerblomster til meget favorable priser. En del er efterhånden hjembragt til Busene, og i går var det sommerblomsterne, jeg faldt for. Potterne med frøkenhatte, zinnia, måtte med hjem, og så rundede jeg lige loppebiksen i Ny Borre og fik en kasse til herlighederne. Det hele med planter, kasse og jord for en hund, så det må siges at være rimeligt.

Zinnia i kasse

Nu står kassen med frøkenhattene i forhaven og pynter. Når jeg skal væk par dage, sætter jeg den om ved køkkendøren, hvor der er let skygge. Jeg har fundet ud af, at her kan jeg godt have krukker stående uden at de tørster ihjel, når jeg ikke er her og kan vande dem. Nu er det sommerferie, og så er jeg her det meste af tiden.

Der kommer jo nok flere Keldby planter til Busene fremover, og sådan ser de fristende boder ud:

Plantebod 1:

Plantebod 1

Plantebod 1 tætpå

Plantebod 2:

Plantebod 2

Plantebod 3:

Plantebod 3

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield