Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

Stokroser og trædesten

| 0 comments

Der er fuldt knald på bondeidyllen i forhaven. Stokroserne og de røde roser blomstrer lystigt, og i år nyder de godt af det danske sommervejr. De har fået godt med regn og ser sunde ud. De sår sig selv her langs hegnet og i fundamentet.

Lyserød stokrose

Vi har for en månes tid siden fået støbt trappetrin ved hegnet, hvor stokroserne gror. Her skal der skal være en ny havelåge. Den er endnu på vej, men trædestenene, som vi også lagde ud på græsset dengang, er nu på plads. Christoffer knoklede løs i går med de ca. 50-60 kg tunge granitsten, som vi havde taget med fra Ugerløse, hvor de var tilovers.

Trædesten på græsset

Christoffer tilretter trædestenGræstørvet og ca. 15-20 cm jord er gravet væk. Hullet er derefter fyldt op med grus, for at stenene kan få et stabilt underlag. Stenene er lagt, så de ligger 1-2 cm over græsset. Det er for at græsset ikke skal vokse ind over stenen. Der er en god vejledning i lægning af trædesten i græs på Meltdesignstudio.

Trædestenene er lagt

Nu skal græsset vokse til, og vi skal have fundet et par sten mere, så stien når helt hen til hoveddøren  😉

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield