Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

Det søde haveliv

| 0 comments

I haven er der masser af bær, især hindbær, solbær og brombær. De har været der i mange år, og selv om nogle af dem trænger til en foryngelseskur, så giver de stadig godt med bær.

Solbær

Skål med solbærLige nu er det solbærene, som bliver syltet til marmelade og brugt i kager sammen med sommerhindbærene og ribsene. Der er nu ikke så mange ribs, så dem skal jeg have plantet nogle flere af.

Brownie direkte fra ovnen

Denne her saftige brownie med havens bær, nåede dårligt at komme ud af ovnen, før den blev prøvesmagt. Den er meget intens, så den holder alligevel et stykke tid. Opskriften stammer fra Isabellas, og den er altid et hit hos os. Senere på sæsonen kan bærene være brombær og efterårshindbær.

Fødselsdagsbord

En af sommerens (få) varme dage fik vi fødselsdagslagkage i skyggen under hasselhegnet.

LagkageEn rigtig jorbærlagkage med fyld af kagecreme, jordbær i skiver og flødeskum, og pyntet med flødeskum og hele jorbær. Jordbær er der endnu ikke i haven, så de er købt hos en af de mange boder langs vejene i nærheden. Men vi skal da have jordbær, så det varer ikke længe før, der ryger et stykke af græsplænen til et jorbærbed.

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield