I haven er der masser af bær, især hindbær, solbær og brombær. De har været der i mange år, og selv om nogle af dem trænger til en foryngelseskur, så giver de stadig godt med bær.
Lige nu er det solbærene, som bliver syltet til marmelade og brugt i kager sammen med sommerhindbærene og ribsene. Der er nu ikke så mange ribs, så dem skal jeg have plantet nogle flere af.
Denne her saftige brownie med havens bær, nåede dårligt at komme ud af ovnen, før den blev prøvesmagt. Den er meget intens, så den holder alligevel et stykke tid. Opskriften stammer fra Isabellas, og den er altid et hit hos os. Senere på sæsonen kan bærene være brombær og efterårshindbær.
En af sommerens (få) varme dage fik vi fødselsdagslagkage i skyggen under hasselhegnet.
En rigtig jorbærlagkage med fyld af kagecreme, jordbær i skiver og flødeskum, og pyntet med flødeskum og hele jorbær. Jordbær er der endnu ikke i haven, så de er købt hos en af de mange boder langs vejene i nærheden. Men vi skal da have jordbær, så det varer ikke længe før, der ryger et stykke af græsplænen til et jorbærbed.