Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

Jul i huset

| 5 Comments

Det er blevet december, og julen har for alvor indtaget huset. Vi har fejret d. 3. søndag i advent med at pynte op til jul i køkken og stue.
Norma med jul

Norma er der endnu ikke så meget fut i, så hun har plads til et lille træ og kogler. Vi mangler den endelige godkendelse fra skorstensfejeren til at tage komfuret i brug. Vi har haft en enkelt test af det i foråret efter flytningen, men har ellers ikke brugt det, da der bl.a. skal en plade på gulvet under komfuret.

Norma med gulvplade

Jernpladen har vi nu fået skåret til af kunstsmeden i Ugerløse, og i denne weekend har Klaus fået malet den og lagt den på plads. Nu bliver Norma forhåbentligt snart godkendt og kan tages i brug.

Jul hos Pedersen og FindusDer er en del svensk landlig stil over indretningen i huset, og inspirationen fra det Peddersenske univers fornægter sig heller ikke. Postkortet har derfor fået plads ved komfuret.

Køkkenvindue med julDet gentager sig i køkkenvinduet med træstagen, som også kommer fra hinsidan. Køkkenvægten er rød hele året, men den giver lidt ekstra til stemningen i disse dage.

Adventskrans på bord

Adventskransen er med alt godt fra køkkenet i form af appelsiner, pigeonæbler, kanelstænger, stjerneanis og bageforme. Den er ikke så holdbar, men det gør ikke noget, for den skal spises de næste par dage.

Maries stjerne

Guldstjerne

Der er mange stjerner år. De er hjemmelavede af papir enten flettede eller foldede. Den første er Maries design, og den anden skal være topstjerne på juletræet.

Julevindue

Der er flere stjerner og træer i vinduerne, og huset oser nu af jul. Det er dejligt.

 

5 Comments

  1. Pingback: Julen har nu indtaget sommerhuset på Møn | Anna's Plads

  2. Avatar

    Hvor ser det dejligt julet ud. Hvor er det gamle komfur fint. Mon ikke i i kommende jul kommer til at bage æbleskiver der 🙂
    Julehilsen Anette

  3. Avatar

    ……hyggeligt, hyggeligt

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield