Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

Stille sommer aften

| 0 comments

En aften i juni indfangede jeg lidt sommeraften med fred og idyl i Busene. Der sker ikke det store på videoen. Den er mest lavet og puttet på sylteglas, til at hive frem, når det bliver mørkt og vinter igen.

Selv om blomsterne på snebærbuskene er små og uanseelige, er de enormt populære og omsværmede af insekter. Man kan ikke helt fornemme den intense summen på videoen, men at stå ved buskene, er som at stå ved en bikube.

Dengang vi byggede skuret, var det lidt grænseoverskridende at være helt omsværmet af hvepse. Det var senere på sommeren, og derfor var der flere hvepse end humlebier som nu. Men de var helt uinteresserede i os og gik kun efter snebærbuskene.

Nyd billederne og lyden af en stille sommeraften langt fra alfarvej akkompagneret af biernes og insekternes summen

 

Klaus

Author: Klaus

Linux og teknik nørd, lettere religiøs opensource tilhænger. Har arvet og istandsat min mors hus i Busene, en af de skønneste pletter på Danmarkskortet. Til daglig er jeg system administrator på IT Universitetet på Amager

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield