Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

Det er blevet efterår

| 0 comments

Da vi var i huset i starten af oktober, sad vi udenfor i kortærmet t-shirt og spiste frokost på terrassen, og eftermiddagsteen og en god bog blev også nydt i liggestolene udenfor. Det var en skøn sensommer.

kornel

Nu er det blevet rigtig efterår og haven har fået efterårsfarver. Den hvide kornel, som jeg klippede ned i januar, har skudt godt og har igen fået de flotte røde grene. Den store kristtjørn, som også blev meget kraftig beskåret i januar, er også godt på vej igen. De røde blomster er prydtobak, som har fyldt pladsen ud imens kornellen og kristtjørnen har vokset til. Prydtobakken har været meget flot, men nu er det også blevet efterår for den.

plantebordet

Efteråret er også kommer i efterårsfarver.

klar-til-kransebindng

Det bliver flittigt brugt, når jeg er huset, til ompotning, stiklingeformering og ikke mindst til at kreere dekorationer og kranse. Her er der gjort klar til en krans med lammeøre, rosmarin og egeblade.

krans-med-rosmarin-og-blade

Her er den færdig på køkkendøren. Den er bundet med rosmarin på bagsiden, så den også ser pæn ud fra indefra. Jeg har sat en snor i den, og sat snoren fast med en tegnestift i toppen af døren, hvor den går ind i karmen. På den måde kommer der ingen synlige mærker i døren, med mindre du står på en stige og kigger ned på den åbne dør. Hvem gør det 😉

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield