Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

Genbrug af glemte forårsløg

| 4 Comments

Sidste år gravede jeg en del forårsløg op af græsplanen og satte i krukker. Det var vintergækker og påskeliljer, som stod midt i gangarealer eller andre upraktiske steder. De gjorde det godt i krukkerne. Da de var afblomstret, skulle jeg finde et passende sted at grave dem ned. Men jeg glemte dem, og de blev bare liggende i en bunke på jorden i et fjernt hjørne af haven.

Helt glemt er ikke rigtigt, for jeg vidste egentlig godt, at bunken lå der og mindede mig om min dårlige samvittighed. For et par uger siden kiggede jeg til bunken, og der var masser af spirende forårsløg på vej. I udkanten af bunken var der flotte vintergækker, og de kom straks i en stor krukke, som jeg satte i forhaven.

De andre kom jeg i baljer og spande. Det er svært at se præcis, hvilke forårsløg det er, og der er mange. Nok 40-50 stk. i hver spand. Det bliver lidt spændende at se, hvad der kommer op, og hvor mange af dem, der blomstrer. Det idéelle havde nok været, at de var blevet lagt i krukkerne i efteråret. Det ville også være smart, hvis jeg havde lagt en label eller lignende, dengang jeg endnu kunne se blomsten. Men bedre sent end aldrig, og så satser jeg på, at få dem rigtig i jorden i år efter endt pottelivr.

4 Comments

  1. Avatar

    Det er da altid dejligt med overraskelser 🙂 Tror det bliver nogle smukke forårsblomstrende krukker.

    Kærlig hilsen Anette

  2. Avatar

    Overskud og projekter der bør laves, følges ikke altid ad. Det er en god kreativ løsning, du har fundet, tror også det bliver smukt. Måske vi kan få et billede når de står i fuld flor.

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield