Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

Påskedage

| 0 comments

Vi har haft et par dejlige påskedage i huset. Vejret har ikke vist sig fra sin bedste side, så det er blevet til en del indendørshygge med spil, nørderi og læsning. Det er også dejligt og meget hyggeligt med lidt påskerier hist og her.

Et par loppemarkeder fik vi også besøgt, og kanden her er fra Butik Sophie, som holdt loppemarked i påsken. Haven bugner af forårsløg, og i år er narcisserne på sit højeste, så vi har meget passende påskeliljer i påsken. De gængse gule har været i haven i mange år, og jeg har suppleret med lidt forskellige varianter hvert efterår.

Nedenfor ses billeder fra haven lige nu, og der har heldigvis også været gode timer ind imellem til havepusleri og forårsklargøring.

Det sidste billede viser resultatet af en af de krukker med løg, som jeg lagde i februar. De andre krukker ser ligesådan ud, så konklusionen må være, at løg skal lægges om efteråret ellers bliver blomstringen ret ringe. Jeg planter løgene ud snarest og kommer noget nyt i krukkerne 😉

Der er blevet spist god mad og bagt i påskedagene, og disse muffins var nogle af Maries lækre kreationer.

Der har været lam på bordet i flere varianter næsten hver dag. De her har overlevet påsken alle dagene, og vibeæg og perlehyacinter fra haven har holdt dem selskab.

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield