Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

Sommerdage

| 3 Comments

Det er blevet højsommer, og haven er skøn og frodig. Roserne har været i gang længe, og nu er det blevet tid til lathyrus, phlox og stokroser. Vi nyder sommeren i huset med småprojekter, hygge, god mad, afslapning og ture. Vejret er lidt blandet, men også med lidt sol ind imellem, så der kan nydes på terrassen.

Det er skønt, at kunne gå en tur i haven og plukke blomster. Studenternelliker, merian, phlox og rølliker kom med ind i denne omgang. Kanden er fra Bodils Keramik, som ligger i Magleby få kilometer herfra.

Røllikerne vokser i de store bed i forhaven sammen med blandt andet alunroden, som er så fin lige nu.

Stokroserne vokser op ad hegnet langs vejen. De har altid været her, og de gør, hvad de kan for at bidrage til den landlige sommerstemning. Det er dejligt.

Solbærene er modne, så vi har fået de herligste solbærsnitter. Her er den endnu ikke blevet til snitter, men det hele er nu spist, så snittebilledet må blive næste gang sammen med opskriften. Det er sønnen, som har bagt kagen, og jeg nåede ikke at få opskriften.

 

3 Comments

 1. Avatar

  Uha for en kage, den ser godt nok lækker ud 🙂
  Dine billeder med Heuchera i forgrunden ligner næsten mit fra mit besøg i Den Engelske Trädgården.
  Din beskrivelse af ferien lyder hyggelig og afslappende, forsat god ferie 🙂

  • Ina

   Kagen var også vildt god. Nu venter jeg bare på opskriften, så jeg kan gøre kunsten efter 😉

   Ja, du har helt ret med hensyn til Heuchera og cottage delen af Den engelska Trädgården. Jeg har ikke tænkt over det, men det var også den del, som jeg var mest vild med i Den engelska Trädgården.

 2. Avatar

  mums mums, både til blomsterbilleder og kage

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield