Huset i Busene

sommerhus – renovering – have – Møn – ture

Nu er der brombær

| 2 Comments

Det her bliver endnu et indlæg, der ender med en kage. Denne gang med opskrift. Det er her i sommerhuset, at der er god tid til bagning, og det er altså en af mine yndlingsbeskæftigelser, kun overgået af alt haverelateret. Kagen starter også med en tur i haven.

Hækken mod syd består af brombær. Det er den tornede originale udgave. Den bliver trimmet hvert forår. Alle de grene, som har givet bær året før, fjernes og de nye grene bindes eventuelt lidt op. Det ender med en hæk, som denne fuld af brombær i august og september. Jeg tror på, at den har en vis effekt mod indtrængning af rådyr lige her.

Brombær modner ikke på en gang. Der kommer nye hver dag. De er modne, når de er sorte og nærmest falder ned i hånden på dig, når du plukker dem.

Der er mere end rigeligt til mange kager og glas med syltetøj. Denne gang endte det med en lækker saftig brombærkage til eftermiddagsteen. Den blev nydt med flødeskum til, sådan er det med sommerhuslivet.

Opskriften finder du i Kogebogen på Anna’s Plads.

2 Comments

  1. mums, sikke en vidunderlig spiselig hæk, og mon ikke du har ret i at rådyrene finder en anden indgang til din have

    • Ina

      Jo, desværre rådyrene skal nok finde en vej ind. De er nu ikke storslemme hos mig. Måske fordi, der er så mange andre lækkerier i nærheden 😉

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield