Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

Forhaven i efterårstøjet

| 5 Comments

Det er blevet efterår i haven, og krukkerne er blevt tømt for trætte sommerblomster. I stedet er der plantet hvid lyng, husløg, vindheks og sedum i dem, og så har jeg fået fat i nogle skønne græskar.

Jeg har kigget lidt rundt, og heldigvis fandt jeg nogle hos Tinas Binderi i Stege. Det er blevet en af mine yndlingsplantepushere til krukker og indendørs planter. Tina har et stort udvalg af sukkulenter, og det er ideelt til vindueskarmene i sommerhus. De klarer sig fint i 2-3 uger uden vand.

Kanterne på græsplænen fik jeg stukke for 14 dage siden, og det fremhæver stenene langs husmuren.

Det pyntede gevaldigt, at petunierne blev udskiftet med lyng.

Den fine sedum er fra sidste års efterårsindkøb. Da var det to små potter, og de har så virkelig taget fat i år. En super god sort til krukker, fordi den hænger ud over kanten. Jeg har desværre ikke har navnet på den.

Nu er der efterårsfint i forhaven.

5 Comments

 1. Avatar

  Det ser dejligt ud med efterårskrukkerne og græskarrene.
  Dine sedum hedder sedum siaboldi, de er supergode i krukker og kommer fint igen. Jeg er især glad for dem i små potter, hvor jeg ikke behøver være så flittig med vandingen.

  Kærlig hilsen Anette

  • Ina

   Tusind tak for navnet på min sedum. Den er bare så god i krukken, og den kommer til at være hos mig i krukkerne i mange år, hvis den vil 😉

 2. Avatar

  skønne skønne græskar

  • Ina

   De er bare så fine. Jeg havde indstillet mig på en længere jagt efter grønne græskar, og så var de bare lige for. Nogen gange er man bare heldig 🙂

 3. Avatar

  Det er smukke farvesammensætninger, du har valgt til dine efterårskrukker. Og hvor er lerkrukkerne dog flotte.

  Hilsen Elna

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield