Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

Grønt og blomstret i soveværelset

| 2 Comments

I husets soveværelse i stueetagen har vi længe manglet et par natborde, så da en af døtrene havde nogle til overs, tænkte jeg, at de måtte kunne bruges. De er til den romantiske side og af foliebelagt spånplade. Derfor ikke specielt attraktive, og de var på vej på genbrugspladsen.

Nu er soveværelset i forvejen til den romantiske side med det blomstrede tapet, så med lidt maling kunne de godt bruges. Jeg påbegyndte projektet i sensommeren, og så gik det lidt i stå hen over efteråret. Det var ikke specielt nemt at male på folien. Malingen havde svært ved at dække, selv om jeg havde slebet med sandpapir, og sleb mellem hvert lag maling. Det havde været meget nemmere at smide dem ud og købe nogle andre af masivt træ hos genbrugsen.

Her i juleferien har jeg fået malet dem færdige og sat nye greb på. Det pyntede, og egentlig er jeg godt tilfreds med dem nu. De passer meget godt til rummet, og så kan jeg godt lide at ting bliver genbrugt i stedet for bare at blive smidt ud.

De passer også godt til den gamle grønne kommode, som har stået i huset i mange år. Den mangler et par greb, men jeg synes, at den er rigtig fin som den er.

Du kan se, hvordan vi tappeserede væggene i soveværelset i indlægget Blomster i soveværelset.

 

 

2 Comments

  1. Avatar

    Jeg synes , natbordene er al sliddet værd. Passer fantastisk til tapet og det æstetiske look, der er i rummet. Kunne selv få lyst at gå på jagt efter genbrugs kommode og natbord.
    Tak for hyggelige brugbare indlæg, er god læsning.

  2. Ina

    Jeg er også blevet rigtig godt tilfreds med natbordene, og så er der lidt opbevaring i dem. Det er væsentligt i et lille hus 😉

    Tak for at du læser med 😀

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield