Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

Påskeferie i sneeen

| 0 comments

Der er kommet en del sne og vinden har raset i løbet af de sidste par måneder, så vores besøg hernede har været fyldt med indedørshygge og læsning til Normas knitren. Super hyggeligt, men nogle af weekenderne har vi dårligt været udenfor døren, andet end for at hente brænde til Norma.

Påskeferien har budt på lidt af det samme. Men vi har også nydt solskinstimerne og trisset en tur rundt i haven for at finde forårsbebuderne, der stikker hovederne op gennem sneen og folder sig helt ud i de lune hjørner. Jeg havde nok satset på lidt havearbejde her i ferien, men det er udsat indtil videre.

Vi fik gået en skøn lang tur langs Klinteskoven, ned af Gurkebakken, langs Kranedledvej og endte på Busenevej, imens været var helt vidunderligt langfredag. Solen strålede og vinden var ikke så strid. Sneen var næsten væk og på den sydvendte skrænt af Klinteskoven var de blå anemoner begyndt at blomstre.

Så føles foråret tæt på, og næsenær nydelse er nødvendigt. De skal nydes på stedet, for de er fredede, så ingen buketter til spisebordet.

Forårsfornemmelserne blev nu skudt helt til hjørne påskedag, da vi vågnede op til et totalt vinter landskab. Endnu en gang havde sneen væltet ned, og da vi skulle ud af døren til påskefrokost senere på dagen, så blev formiddagen brugt til snerydning, så vi kunne få bilen ud.

Nu er påsken ved at være slut for i år. Det har været en lidt anderledes påskeferie her i huset end, jeg havde forestillet mig, men vi har hygget og slappet af. Det har været dejligt.

Tak for denne gang. Vi kommer tilbage til foråret.

 

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield