Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

Gulv i køkkenet igen

| 2 Comments

I løbet af sensommeren og efteråret har vi fået lagt gulvet igen i stuen og det stykke af køkkengulvet, hvor de gamle gulvbrædder kunne genbruges. Der kom til at mangle 5 gulvbrædder på det sidste stykke foran vasken. Men det lykkedes at få skaffet de rigtige gulvbrædder fra Sverige gennem vores lokale XL byg.

Nu ligger de der. Der er lidt farveforskel, men det vil tiden og solen klare. Vi kan se, at det er den rigtige farve på de steder, der ikke har været eksponeret lys f.eks. under køleskabet. Vi mangler at få reetableret paneler langs gulvene på stuesiden. Men nu er det hele fuldt funktionsdygtigt, og det er så skønt. Nu kan der bages og kokkeres igen.

 

2 Comments

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield