Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

Gulv i køkkenet igen

| 2 Comments

I løbet af sensommeren og efteråret har vi fået lagt gulvet igen i stuen og det stykke af køkkengulvet, hvor de gamle gulvbrædder kunne genbruges. Der kom til at mangle 5 gulvbrædder på det sidste stykke foran vasken. Men det lykkedes at få skaffet de rigtige gulvbrædder fra Sverige gennem vores lokale XL byg.

Nu ligger de der. Der er lidt farveforskel, men det vil tiden og solen klare. Vi kan se, at det er den rigtige farve på de steder, der ikke har været eksponeret lys f.eks. under køleskabet. Vi mangler at få reetableret paneler langs gulvene på stuesiden. Men nu er det hele fuldt funktionsdygtigt, og det er så skønt. Nu kan der bages og kokkeres igen.

 

2 Comments

  1. Avatar

    Hvor er det fint 🙂 Jeg kan godt forstå I nyder at kunne komme i køkkenet! Vi er i gang med en la-a-a-ang proces hvor vi skifter vores køkken ud, og vi glæder os til det nye er på plads!
    God mandag til dig, Ina!
    Kh Nana

  2. Avatar

    Det ser rigtig godt ud. Jeg kan specielt godt lide de runde dørknob på jeres låger.

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield