Huset i Busene

sommerhus – have – Møn – ture – renovering

En grøn septemberkrans med ellekogler

| 0 comments

Ellekoglerne er endnu grønne her i september, og de er rigtig fine i en krans. Der er elletræer lige i nærheden af sommerhuset, så koglerne er nemme at få fat i. De sidder flere stykker sammen på en forgrenet stilk, og det er vigtigt at få stilken med, når kransen skal bindes.

Det bliver en tung krans, så selve kransen skal være af halm, meget tyk ståltråd/hegnstråd eller andet der kan holde formen. Her har jeg brugt en frisk hasselgren, som jeg har bøjet til en krans, og bundet sammen med vindseltråd. Koglegrenene samles som små buketter og bindes på kransen med vindseltråd.

Der færdige krans på køkkendøren…

Men kort tid efter flyttede den ind i gangen ved siden sommerhatten. Det er september og endnu varmt, så hatten er stadig i brug. Koglerne bliver efterhånden brune, og til den tid passer den fint som en vinterkrans.

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield