Huset i Busene

sommerhus – renovering – have – Møn – ture

4 Comments

 1. Avatar

  Hej Ina. Det ser godt ud, jeres projekt. Flot med den hvide linoliemaling til den sorte tjære, og ja – den er flottest når den er mat. Når I kommer til indendørs maling så sig til, det er først nu virkelig ved at gå op for mig hvor meget de traditionelle (før plast) malinger kan byde på hvis vi vil undgå at belaste indeklimaet med MI, PGE, phthalater osv. Jeg har skrevet lidt om det her http://fyravindar.dk/blog/?page_id=602 Hilsen Margareta

  • Ina

   Det lyder rigtig godt. Som du kan se, er vi ikke rigtig nået til det indendørs endnu. Men det kommer. bl.a. skal vi have træpaneler til underkanten af vinduerne på alle ydervægge indendørs, og det havde jeg tænk skulle males hvidt.

 2. Avatar

  Hej

  Kan se at I linker til os, det skal I have 1000 tak for. Skriv hvis der er noget vi kan hjælpe jer med.

  Mvh

  Mogens
  Tibberup Høkeren

  • klaus

   Ingen årsag. vi linker til dem som vi synes har noget spændende. Vi er jo endnu ikke ikke nået frem til det niveau af færdiggørelse hvor Jeres produkter er relevante, men det nærmer sig – og vi glæder os.
   Specielt har jeg kik på Jeres udluftningsventiler, da jeg synes de grå ufo ventiler man ellers benytter, synes malplaceret i et ældre hus.

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield